Translate

neljapäev, 13. august 2015

Happy anniversary ja vahepealsed trennid!

Täna on meie pulma-aastapäev, aga paraku pean see üksi veetma, sest puhkusegraafikud siin kahe riigi vahel ei ole päris oma teha. Kuid ei lase pead norgu! Hommikul juba kühveldasin pea 15 kilti jooksu, sest hommikune hirsipuder tagus sellist energiat sisse, et vähe polnud! (P.S. juba pildistan toite, et ükskord teha SUUR toidupostitus). Jooksus tegin esimesed 6 km koeraga, mis ilmselgelt avalduvad kilomeetriaegades..
 

Pulss oli Pässiga joostes seal 125 peale ja kõrgemale väga ei läinudki, kuid sellegipoolest tahtsin koerale ka jooksutrenni teha ja siis loksusin rahulikult need kilomeetrid ära. Pärast jooksin omas tempos edasi ja kilomeetriajad läksid kohe paremaks! Kõik tõusud kõndisin ja jooksu lõpetasin ainult 134 keskmise pulsiga. Muidugi aitas kaasa ka jahenenud ilm, mis tegi organismile suure teene :)

Natuke oli jalgades ka eilset fartleki, kus jooksu keskel tegin 15 x 1' kiirelt ja 1' taastusin sörkides. Millegipärast nagu Murphy ikka, siis kiirendused sattusid siin kõige rängemate tõusudele :S..

Eelmisel laupäeval tegin oma mäkkejookse. Kuna Pühajärve mägi on piisavalt pikk, siis sain teha 4 x 400m ja viienda tegin 600 meetrise.

Ütleme nii, et kui viimast otsa tegin, siis piimhapet pritsis silmadest juba... Ja seetõttu oli ka pühapäevane pikk jooks ülimalt vaevaline, sest jalg lohises põhimõtteliselt järgi. Pidin jälle seal lõpupoole 2 km tõusvas tempos pingutama, kui mägi tuli ette ja nii ma viimasest ehk kolmandast kilomeetrist loobusin ja asendasin selle 500meetrise kiirendusega!


Täna ootab ees disci neljapäevak! Eile käisin natuke harjutamas, aga teisel ringil müristas täiesti vahetpidamata ja nii ma koju jooksingi..

Colours are in!


Laupäeval saab veel kilomeetriseid lõike tampida, et jalale natuke meelde tuletada ka pikemat pingutamist, sest Tartu Suvejooksu 10 ootab! Ma ei tea ainult kas mina ootan...vastakad tunded :S

Lõppu soovin oma kaasale ilusat aastapäeva ja natuke meenutusi :) Täna tegin imehead rooga gluteenivabast makaronist, kookospiimast ja muud paremat peale. Magustoiduks sõin tatrajahuküpsiseid, mis on tehtud meega! Ise ma poleks neid üles leidnud, aga õnneks on olemas inimesed, kes mind väga nobedalt siin suunavad! :) AITÄH!

Tatrajahuküpsised meega ja gluteenivabad makaronid (maisi- ja riisijahust).

Minu hea "pulma-aastapäeva" söök! Üldse ei kurda :)



Happy anniversary!!! Et kellelgi segadust ei tekiks, siis abielludes oli pea blond ja aasta hiljem pilte tehes punane. Pildid tegi Helina Aavik.











Eelmisel aastal Norras.

2 kommentaari: