Translate

teisipäev, 3. märts 2015

Spordijutud ja kuidas kulgeb püsiühendus?

Blogin oma ägiseva internetiga siit riigist edasi, sest sellest internetipakkujast me loobusime. Ja siin on põhjuks MIKS: Paar nädalat tagasi tuli kiri, et püsiühendust ei saa panna, mille peale sai helistatud ja siis lubati KIIRKORRAS tehnik saata. Tuletan meelde, et kiirkorras on siin 7-10 tööpäeva. Sellega see saaga muidugi ei lõppenud (miks olekski kõik pidanud nii lihtsalt minema eks...?). Järgneval nädalal tuli UUS kiri UUTE hindadega ja kõige pärl oli see, et tehnik tuleb alles aprillis ehk 1,5 kuu pärast alates kirja kättesaamisest! Lisaks oli arve 180 kraadise ringi teinud ning otsa virutatud umbes ligi 100 euri, sest see broadbandPATRULLLLLLL (kes siin on), tahab saada kuskil 100 eurtsi selle kaabli ühendamise eest (tuletan meelde, et selle ühendasime ära ise). Kokku oli arve pandud isegi kuskil 200 euri peale ümberarvutatult, algselt oli see ainult kuskil 50 euri. Nagu selles vähe oleks olnud, siis selle kahesotise arvega saad miljon korda aeglasema interneti: enne pakuti 30/10Mbit/s siis nüüd 12/0,7 Mbit/s (ma juba kuulen eestlaste naeru, sest Eesti riigi internetikiirus on ajuvabalt kiire). Lõpuks väsisime ka meie ja ütlesime, et kui nad siin märtsi alguses ei tule, siis saadame kõik seadmed tagasi, kuna selleks hetkeks oleme oodanud püsiühendust juba VIIS KUUD!!!!
Täna siis helistati, et vabandage, aga ükski tehnik pole siiski vaba enne aprilli keskpaika...



No eksole. Õnneks helistati täna ka teisest püsiühenduse firmast, et nad hakkavad siia majja kaablit vedama, et kes tahab netti?



 Ma ei tea, kuida see saaga jätkub, aga kuna siin majas kellegil on selle firmaga leping, siis mu lootus ausalt nüüd sureb viimasena!

Aga kuidas edeneb spordirindel?
Eile hommikul oli kavas staadioni rünnata entusiasmiga, aga see sai otsa kohe kui silmad avasin, sest väljas sadas pussnuge ja kui ma koeraga olin jõudnud 100 meetrit ära jalutada, siis olid mu dressipüksid läbimärjad, kuna siiani pole ma veekindlaid pükse ostnud...
Ja järgmisel nurgal sadas juba paksu lund, mis tähendas, et staadion oli paksu lumevaiba all. Siiski tuli mingi aeg päike välja ja vedasin õhtupoole end sinna, et maha saada ühe fartlekiga. Seekord siis jooksin kümme korda 200/200. Ütleme nii, et ikkagi raske on, tuul ei ole vabandus, aga lihtsalt oli raske. Täna sai kiirelt üks 10 kilomeetrine ring peale joostud. Siin on selline armas mägi, et saan joosta lauges tõusus üles, kus üks osa on siiski väga järsk ja tuleb teo kombel üles roomata joostes...ja pärast joosta alla tagasi. Tegelikult on mäering otseselt 14 km, aga hetkel jooksen ühte külge rohkem, kuna teine on endiselt lume all. Tuli 5 km üles ja 5 km alla, mis oli äärmiselt mõnus, sest kevadine päike juba paitas ja korraks tekkis isegi tunne nagu oleks täitsatäitsatäitsa kevad olnud.. AVG jäi seekord 147 juurde. Mingid järsemad allatulekud kõndisin, kuna kunagi soovitati just teha nii, et üles pigem joosta aeglaselt ja alla järsemad osad kõndida. Ilmselgelt säästab liigeseid ja seda enam, et ma pole mingi aja tagaajaja trennis, kes ilmtingimata peab jooksma igal nukil. Tibusid loeme ikka kevadel/suvel/sügisel rajal ja neid ma loen ka iseendale.
See nädal on plaanis veel üks staadioni trenn ja siis üks natuke pikem jooks või isegi kui isu on, siis vahetan vahelduseks jooksu spinningu vastu :)

Niikauaks päikest, ega kevad enam kaugel pole :) Tublimad on Eestis kindlasti juba õues ratta seljas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar