Translate

esmaspäev, 31. august 2015

SUUR TOIDUPOSTITUS!

Täpselt nii see on..SUUR. Kellel mahti lugeda pole, siis võib pilte ainult vaadata. Kuna on palju küsitud, et kas ma üldse midagi süüa saan, siis vastus on JAH ja päris palju. Siiski ma joon endiselt palju toormahla ka, et kehal oleks aega päris probleemidega tegeleda ja vähem seedimisega.

HOMMIKUSÖÖGID:

Smuutid ja erinevad mahlad:


Jep kohvi tarbin ikka. Keelatud ta mulle pole ja üks tass ei tapa. Lemmik tass "kaisuta ja kallista". Kohvi peale kreemine kookoskoor.
Selles mõttes, et pange kõike sinna smuuti sisse, kes tahab see veel pähkleid ja muid loomi. Suvi on värskuse aeg ja tuleb võtta mis võtta annab!

Kuna ma kaera ja selliseid asju süüa ei saa, siis minu lemmik on hetkel hirsipudel kookos- või riisi-mandlipiimaga (millegipärast on pilt sellest haihtunud..)! Igas asendis ja kõikide lisanditega. Parim kütus enne jooksu.


Vahepeale meeldib mulle jälle juua mahlu, aga süüa ka võikusid oma ökorukkileivaga ja riisigalettidega:


Vasakul on mee ja sinepiga kaste, mida panen võileibade peale ja vahel ka salatisse. Hetkel pildil riivitud kurk tomati ja küüslauguga. Paremal on munaga läbiimmutatud rukkileib kurgiga (lisada võib KÕIKE)

YUMMMM



Lisaks on vahepaladeks ka pähklid ja tooortatraküpsised meega :)



Küpsisepaki kõrval on gluteenivabad makaronid riisi- ja maisijahuga. Neid ma olen isegi salatisse pannud ja kuna on salatitest juttu, siis!!!


Nagu näha, siis ka salatitesse panen KÕIKE! Eelkõige maitseb mulle väga sea sisefileega salat. Kõik on väga toitev ja üldse ei nurise :)

Väga hea valguallikas on kinoa, küll saab seda ka kõigega süüa. Suvikõrvits ei maitse paljudele, aga ära röstituna või praetuna on ta super!


Nagu enne võileibadest näha oli, siis ma olen suur peekonifänn (jajah tean, et ei tohi palju, aga...)


Veel lõunasöögi valikuid (söön tegelikult ka õhtul neid..):


Üleval on makaronipasta kookokoore ja kanaga, lisatud jälle kõike, paprika, till jne. All on kanasupp, riisi ja riivitud porgandiga. Viimane all paremal on tatrapudru seasisefileega.


Absolutely best! Veisehakkliha, tomat, kookoskoor, vürtsid, gluteenivabad makaronid, küüslauk, sibul.

Jälle on lisatud kõike! Porgand, riis, hakkliha, sibul jne.
Magustoiduks teen vahel oma banaani-kookoskoore jäätist toorkakao ja kookospalmisuhkruga, millest kirjutasin pikemalt SIIN. Samas postituses on näha ka snäkid, mida vahepeal suhu pistan :)

Jäts!


Huvitavaid leide on ka.
Vorst pole kindlasti mingi übertervislik, aga vahel tahan. Lisaks on olemas ainult soola, taimeõli ja kas maisiga krõpsud nagu pildil või on ka olemas kartulikrõpsud :) See pole keelatud, aga tore oleks kui ma neid ei sööks, aga no mis teha... Lisaks olen leidnud sellised toredad asjad nagu Ampstükid :) Kõik väga looduslik ja mahe. Täpsemalt saad uurida nende kohta http://ampstukk.ee/


Teate, väga palju on kokkuvõttes süüa. Juba mahladega saame keha kosutada igal võimalikul viisil. Ilmselgelt vean oma mahlapressi Norra kaasa ja pole küsimustki. Muude asjade suhtes olen veidi skeptiline, et kas seal neid on, nii et hirsipuder tuleb minuga kaasa ja mingid sellised asjad.

Lisaks tellisin iHerb'ist omale fruktoosiga energiageele poolmaratoniks ja gluteenivabasid proteiini batoone.
Batoonide link on SIIN ja geeli link on SIIN. Kuna saatmine nendepoolselt viibis natuke, siis ma pole üldse kindel, kas geelid kohale jõuavad... Soovituste järgi peaksin proovima Honey Power geele, mis on meega. Lähen Rademari luurele ja teen siis katse, sest rajal esimest korda neid süüa oleks liiga riskantne...

Kui ma uuesti poodi satun, siis kindlasti teen pildi uuesti pähklipiimadest ka. Kui ostma lähete, siis palun vaadake, et poleks lisatud suhkruid. Riisipiim ise on juba magusam ja sobib seega väga hästi pudrude keetmiseks.

Täna on viimane augustikuu päev ja seega saan varsti teha ka möödunud kuule kokkuvõtte. Loodan, et olen teinud piisavalt, et 21,1 km ära joosta normaalse tundega. Seekord tahaks joosta ikka nii, et olen koguaeg mugavuse ja ebamugavuse piiril. Ma olen liiga palju jookse teinud, et need kõik väga mugavad peaksid olema. Kui on liiga kerge, siis tean, et kripeldab pärast nii kõvasti, et otsin meeleheitlikult mõnda jooksu, kus saaks ikka lõpuks tühjaks joosta :):)

4 kommentaari:

  1. Mul läks kõht nii tühjaks praegu. Mida head road piltidel! Sorry, pean millalgi täis kõhuga uuesti lugema. :D

    VastaKustuta
  2. Ma oleks pidanud kohe hoiatuseks panema, et mitte tühja kõhuga lugeda :) Kompenseerisin suurte tähtedega pealkirjas selle :)

    VastaKustuta
  3. Nõustun Kätliniga. Nii isuäratavad pildid! Need salatid ja see jäts on kohe eriti ahvatlevad. :P Tuleb vist sammud poodi seada! :D

    VastaKustuta
  4. No näete, ei ole see elu siin midagi nii kole ilma teatud aineteta :)

    VastaKustuta