Translate

teisipäev, 30. juuni 2015

Juuni kokkuvõte

Juuni oli äääääärmiselt tegus kuu, sest asi näeb numbrites ja liigutamises välja selline:




Mitte tähele panna neid karikaid, sest üks on maanteerattal üle 100 km ja teine üldse uisutamine üle mitme aasta ning endomondo pole selliseid asju mul näinud :)


Täna veel käisin vaikselt rattaga peale kerimas, et viimane kangus Elva jooksust välja läheks.

Sellel kuul ilmselgelt panin 25 km kettaid korvi, see on üks suur liigutamine, sest keskmine pulss on olnud selle 9 tunni mängimise jooksul 110-120 lööki minutis. Ilmselt on Otepää ise juba nii suur küngas, et ma imestaks kui seal peaks saama ilma higistamata mängida...
Jalutamises ei midagi erilist, umbes keskmiselt nii 5 km päevas, aga eile jalutasin näiteks üldse 10km ja ükspäev täiesti minimaalselt. Koer vahepeal reguleerib seda kõndimist siin :)
Ratta seljas on ikka imeline olla, just sellepärast, et pole ju isegi see kevad saanud sõita.. Samal ajal kui mõnel mehel tiksub juba 2000 kilomeeter, siis mul on kokku vist hädised 500 sel aasta. Katsun ikka 1500 kokku saada. Suvekuud peaks selle nüüd tasa tegema!
Lisaks ei jooksnud ka siin teab mis palju, kõik pikemad maad lükkasin ratta kanda, sest kõõlused vajasid puhkust. Nüüd tundub asi peaaegu, et korras olevat, aga 2 rattatrenni grupiga on ikka iganädalaselt plaanis. Vaheldus teeb ainult head!

Lisaks mahtus juunikuusse imeline jaaniõhtu inimestega, keda pole väga kaua näinud!


Ja ära ei saa unustada ka sünnipäeva, mis kohe nii toredasti jaanipäeval on :D
Aitäh emps.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar